+31 (0) 70 3644807

Search

Verebus en Defensie tekenen contract voor In­te­gra­ted Lo­gis­tics Sup­port (ILS)

mrt 4, 2020 | Nieuws

Woensdag 26 februari tekenden Hans Dussel, directeur inkoop Defensie Materieel Organisatie, en Pieter van Breugel, directeur Verebus een raamovereenkomst inzake de inhuur van technici met kennis van Integrated Logistic Support (ILS). Binnen deze overeenkomst zal Verebus de komende tien jaar de afdeling Maritime Systemen van de DMO ondersteunen als het gaat om behoud en ontwikkeling van ILS-kennis, ILS-kunde en ILS–technologieen, technische en materieellogistieke data en informatie en het gecontroleerd onderbrengen daarvan in de geautomatiseerde systemen van de DMO.

DMO en Verebus tekenen contract op gebied van ILS

Hans Dussel gaf aan dat Verebus een strategische partner is waar het gaat om het borgen van de ILS-kennis die benodigd is voor de bouw en ontwikkeling van militaire (wapen)systemen.
De dienstverlening van Verebus loopt van advies tot en met het invoeren van materieellogistieke data. Afgelopen vijf jaar was Verebus al partner van Defensie op dit gebied; momenteel werken twintig medewerkers mee aan de ILS-plannen en –data van zowel nieuwbouw als de bestaande vloot.  De komende jaren worden veel nieuwbouwprojecten verwacht. Pieter van Breugel: “Naast de huidige medewerkers die wij inzetten op de projecten van DMO richten wij ons ook op aanwas van nieuwe medewerkers. Wij vinden het belangrijk onze positie op gebied van ILS te vergroten, zodat wij ook in de toekomst in de behoefte van de DMO kunnen voorzien.”

Op de handshake-foto staan Pieter van Breugel, directeur Verebus en Hans Dussel, directeur inkoop bij DMO.

Op de groepsfoto staan vlnr: Cor Bader, sr Business Consultant Verebus; Jan Willem Ulkeman, medewerker ILS/LCC DMO-AMS; Erik Schmidt, hoofd inkoop DMO; Hans Dussel, directeur inkoop DMO; Pieter van Breugel, directeur Verebus; Joyce Riekerk, teammanager Verebus; Rob Klompenhouwer, hoofd bureau Projectengineering DMO-AMS; Sander van Leeuwen, hoofd bureau Maritieme ILS DMO-AMS; Wessel van Leeuwen, inkoper DMO.

Contactpersoon

Matthijs Olde

Matthijs Olde

Adviseur Politiek, Projecten en Communicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

Eerder nieuws