+31 (0) 70 3644807

Search

30e Symposium & Tentoonstelling
Donderdag 15 november 2018 – Rotterdam Ahoy

Tentoonstelling

De jaarlijkse NIDV tentoonstelling is het ontmoetingspunt voor het zaken doen op het gebied van defensie en veiligheid. Iedereen die direct of indirect betrokken is bij de aan- en verkoop van producten en diensten is aanwezig. Een stand is geen stunt, maar een uitstekende investering. Op één dag kunnen afspraken worden gemaakt die anders weken of maanden in beslag nemen.

Grote concerns staan er omdat zij onlosmakelijk deel uit maken van deze sector. Andere bedrijven weten dat het relatief eenvoudig is om, mede door de actieve begeleiding door de NIDV, moeilijk bereikbare besluitvormers persoonlijk te benaderen.

Gedurende één dag staan gesprekken met de verantwoordelijke functionarissen voor overheidsopdrachten en compensatieplichtige buitenlandse bedrijven centraal. Daarnaast is er alle gelegenheid om tussen bedrijven onderling zaken te doen. Op de tentoonstelling treedt de overheid ook als standhouder op.

Voor industrie, politiek, overheid en kennisinstituten is het de enige totaalbeurs op het gebied van Defensie en veiligheid in de Benelux. Wie in de business zit of wie ambitie heeft, is aanwezig.

In onderstaande brochure vindt u meer informatie over het Symposium en deelname aan de tentoonstelling.