485 resultaten gevonden

Nieuws: 01-03-2021

Speech Gerben Edelijn bij het Grote Defensiedebat

Gerben Edelijn, CEO Thales Nederland sprak op 27 februari de volgende speech uit tijdens het EW Grote Defensiedebat.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 27-02-2021

Personeel op één in Defensiedebat EW/NIDV

“Het enige dat we zeker weten is dat we verrast worden. We kunnen niet iedere keer aankloppen bij het Witte Huis. We moeten zelf voorbereid zijn.”
Algemeen

Nieuws: 26-02-2021

Minister Bijleveld: “4 miljard extra voor Defensie”

Het volgende kabinet moet 4 miljard euro extra per jaar aan Defensie uitgeven. Dat vindt Ank Bijleveld-Schouten, demissionair minister van Defensie. “Het feit dat we vrij zijn, kost ook wat.”
NIDV Magazine

Nieuws: 26-02-2021

GEMCO Mobile Safety voltooit levering van speciale trailers aan Defensie

GEMCO Mobile Safety heeft onlangs de laatste eenheden van een totale bestelling van 82 speciale trailers afgeleverd aan het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)  van Defensie. De nieuwe trailers zijn speciaal ontworpen voor het nieuwe draagbare militaire satellietcommunicatiesysteem (MilSatCom) project CCT-200 van het JIVC.
NGP|Defensie|Industrie Nieuws

Nieuws: 25-02-2021

Digitaal samenwerkingsevenement tussen Franse en Nederlandse industrie een succes

NIDV en haar counterpart CIDEF uit Frankrijk organiseerden vandaag een industriedag in het kader van de militaire samenwerking tussen beide landen. Bij de plenaire sessies in de ochtend lag de focus op industriële samenwerking bij de uitvoering van het Europees Defensie Fonds voor het Land-, Lucht- en Maritieme domein.
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 25-02-2021

Speech voorzitter Hans Hillen op Defense cooperation between France and The Netherlands

Tijdens het webinar over Defense cooperation between France and The Netherlands op 25 februari sprak voorzitter NIDV Hans Hillen de onderstaande speech uit.
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 24-02-2021

DUKC publiceert nieuw ambitiedocument

Het project “Vervanging onderzeebootcapaciteit” is een van de grootste en meest complexe materieelprojecten voor de komende jaren. Een substantiële participatie is voor de Defensie zeker zo belangrijk als voor de nationale industrie: het borgt immers de strategische autonomie van onze Onderzeedienst. Het DUKC staat voor het behoud van onderwatertechnologie en zet zich in om deel te nemen aan het project “Vervanging onderzeebootcapaciteit”. Het DUKC is een werkgroep van het Platform NIDV Marinebouw Cluster. Bedrijven met een ambitie en een toekomst die past bij Nederland als toonaangevende maritieme natie.
DUKC|NIDV nieuws

Nieuws: 23-02-2021

OPTICS11 nieuwe NIDV deelnemer

Aansluiting bij NIDV als belangenbehartiger voor de Nederlandse Defensie-industrie is voor ons een belangrijke stap. Met name ook de grote maritieme Defensieprojecten die nu lopen bieden voor ons volop kansen, met name op onderwatertechnologiegebied. We zien ook uit naar verdere samenwerking met de kennisinstituten die eveneens bij NIDV zijn aangesloten, aldus Mark Jacobs, Chief Commercial Officer bij Optics11.  
Industrie Nieuws