418 resultaten gevonden

Nieuws: 05-03-2021

Minister Bijleveld onder indruk van innovaties bij MINDbase

Minister Ank Bijleveld-Schouten heeft vanmiddag een bezoek gebracht aan de MINDbase, het innovatiecentrum van Defensie in Rotterdam. Zij kreeg hier verschillende duurzaamheidsinitiatieven te zien, die het centrum en de partners ontwikkelen.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 05-03-2021

NIDV en SpaceNed kiezen de ruimte

Op 29 juni 2020 hebben de NIDV en SpaceNed een gezamenlijke werkgroep opgericht om het belang van ruimtevaart in het Defensie- en Veiligheidsdomein uit te dragen.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 02-03-2021

Het NIDV-magazine verkiezingseditie is uit!

Het nieuwste NIDV-magazine is uit! Dit dikke nummer staat vol in het teken van de aankomende verkiezingen en de (digitale) toekomst van Defensie en Politie.
NIDV Magazine

Nieuws: 02-03-2021

Henk Geveke (Politie): “Agenten toonbeeld van digitalisering”

Bij de politie draait het niet alleen om gebouwen, auto’s en kleding. Technologie staat hoog op de agenda. Dat geldt ook voor de samenwerking met bedrijven. “We merken wel dat kleine mkb-bedrijven en startups niet zo makkelijk in onze buurt komen. Daar kan de NIDV een mooie rol in spelen. Breng innovaties onder de aandacht.”
Veiligheid|NIDV Magazine

Nieuws: 01-03-2021

Defenture levert prototype voertuig aan Zwitserse strijdkrachten

Het Zwitserse leger, via Armasuisse, het federale agentschap voor defensieaankopen van Zwitserland, heeft op 3 februari 2021 een Defenture GRF-prototype in ontvangst genomen. Het prototype-voertuig, LAUF 20, is gebaseerd op het GRF-voertuig welke ook is geleverd aan de Nederlandse Special Forces.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 01-03-2021

Speech Gerben Edelijn bij het Grote Defensiedebat

Gerben Edelijn, CEO Thales Nederland sprak op 27 februari de volgende speech uit tijdens het EW Grote Defensiedebat.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 27-02-2021

Personeel op één in Defensiedebat EW/NIDV

“Het enige dat we zeker weten is dat we verrast worden. We kunnen niet iedere keer aankloppen bij het Witte Huis. We moeten zelf voorbereid zijn.”
Algemeen

Nieuws: 26-02-2021

Minister Bijleveld: “4 miljard extra voor Defensie”

Het volgende kabinet moet 4 miljard euro extra per jaar aan Defensie uitgeven. Dat vindt Ank Bijleveld-Schouten, demissionair minister van Defensie. “Het feit dat we vrij zijn, kost ook wat.”
NIDV Magazine