+31 (0) 70 3644807

Nieuwe deelnemers NIDV

apr 14, 2017 | Nieuws |

De NIDV telt vier nieuwe deelnemers. E-quipment BV, Intermes BV, Heinen en Hopman en MARIN hebben zich aangesloten bij de NIDV.

Sinds 2011 heeft E-quipment BV zich ontwikkeld als expert in de wereld van gegevensbescherming, en dan met name aan de mobiele kant.

Trescal/Intermes is een unieke speler op het gebied van kalibratiediensten, onafhankelijk van OEM’s met expertise op alle metrologische gebieden.

Heinen en Hopman is een familiebedrijf uit Spakenburg, opgericht in 1965. Begonnen als een onderaannemer van voornamelijk CV-installaties, groeide het bedrijf snel uit tot een expert op het gebied van installeren van verwarming, ventilatie, airconditioning en koeling aan boord van schepen. De volgende logische stap was om complete oplossingen in dit vakgebied te leveren.

Onderzoeksinstituut MARIN biedt de internationale maritieme en offshore-industrie en overheden hoogwaardige hydronamische en nautische kennis.

Een overzicht van alle deelnemers is hier te vinden. Deelnemers zijn Nederlandse (vestigingen van buitenlandse) bedrijven en kennisinstellingen die een concrete bijdrage leveren aan de Nederlandse economie en werkgelegenheid. De NIDV is een stichting die onafhankelijk is van de overheid.

Archief

Categorie├źn