+31 (0) 70 3644807

Search

NEDS 2020 gaat door!

jul 15, 2020 | Nieuws

Wij zijn verheugd u mee te delen dat de NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) op 19 november 2020 doorgaat! Na overleg met de experts, organisatie en partnerorganisaties heb ik besloten dat het mogelijk is om het evenement op een verantwoorde en veilige manier kan plaatsvinden.

Defensie en veiligheid in de crisis

De recente economische ontwikkelingen en de veranderende technologische en politieke situatie in de wereld onderstreept het belang van de Gouden Driehoek van overheid, industrie en kennisinstellingen. Met het doorgaan van de NEDS 2020 zetten we in op het verder versterken van dit belangrijke ecosysteem.

Thema

Een belangrijk succes binnen de Nederlandse Gouden Driehoek is de samenwerking op het gebied van radartoepassingen. Geavanceerde radartechnologie is niet alleen voor de krijgsmacht van groot belang, maar ook voor de Defensie- en Veiligheidsgerelateerde nationale industrie en kenniscentra. Nederland heeft op radargebied een vooraanstaande positie in de wereld. Wij zijn dan ook verheugd dat ‘Nederland Radarland’ het centrale thema vormt van de NEDS, waar kennis, innovaties en ontwikkelingen op radargebied met u zullen worden gedeeld.

Standhouders en registratie

Voor het deelnemen als standhouder of de voorwaarden kunt u contact opnemen met neds@nidv.eu. De bezoekersregistratie gaat in oktober open.

Maatregelen COVID-19

In verband met COVID-19 wordt de beurs op een aangepaste manier georganiseerd om aan alle voorschriften voor een veilig evenement te voldoen. Toekomstige ontwikkelingen worden uiteraard nauwlettend in de gaten gehouden en extra maatregels genomen waar nodig.

Contactpersoon

Matthijs Olde

Matthijs Olde

Adviseur Politiek, Projecten en Communicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

Eerder nieuws