+31 (0) 70 3644807

Search

Kunstmatige Intelligentie expert OPT/NET sluit zich aan bij de NIDV

aug 13, 2020 | Nieuws

Onlangs is OPT/NET deelnemer geworden van de NIDV. Het jonge bedrijf uit Bergen (NH) is gespecialiseerd in kunstmatige intelligentie (KI) middels een hybride intelligent platform, een combinatie van de kracht van KI analyse van grote hoeveelheden data met de natuurlijke probleem oplossend vermogen van de mens. Het platform van OPT/NET is uitermate geschikt om ruwe datastromen te verzamelen, te fuseren en analyseren en direct (binnen 3s) om te zetten in bruikbare informatie waarmee het direct kan bijdrage in een operationele omgeving van bijvoorbeeld Defensie.

Vernieuwende aanpak

In vergelijking met traditionele oplossingen, is het platform van OPT/NET vele malen sneller en werkt beter in ongestructureerde omgevingen. De hybride KI is direct inzetbaar en hoeft niet getraind te worden door enorme hoeveelheden gelabelde data. Deze combinatie maakt het bij uitstek geschikt voor dynamische snelle omgevingen, zoals je die vindt binnen de operationele teams bij bijvoorbeeld de Defensie of Politie.

OPT/NET heeft zich vanaf het begin onderscheiden met business intelligentie & analyse oplossingen binnen verschillende domeinen zoals: Alarm management systemen voor overstromingen, kritische infrastructuur monitoring van bv. pijpleidingen, slimme landbouw methodes om de optimale groei voor gewassen te analyseren en veel meer. Daarvoor kunnen ze tijd-series datastromen zoals van satellieten, radars systemen, lokale sensors data, locatie volgsystemen, en meer, omzetten in missie kritisch intelligentie voor de operationele commando structuur.

Met de oplossingen van OPT/NET kunnen tijdens de moeilijkste missies, intelligente data gedreven beslissingen nemen. Binnen seconden krijgt men een overzicht binnen het geselecteerde grondgebied; van onbekende activiteiten, lokalisatie en verplaatsing van leger onderdelen, veranderingen in terrein gesteldheid, terrein classificatie en meer.

Voor meer informatie: opt-net.eu

Contactpersoon

Matthijs Olde

Matthijs Olde

Adviseur Politiek, Projecten en Communicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

Eerder nieuws