+31 (0) 70 3644807

Search

Innovatiecongres 2018 MinJenV & Politie

sep 26, 2018 | Nieuws

Op 20 november vindt het innovatiecongres 2018 van het ministerie van Justitie & Veiligheid en de Politie plaats in Rotterdam. Het thema is What’s next?
Met virtual reality zien en horen wat een getuige ervaart, live sporen invoeren met een app op een plaats delict en snellere rechtspraak door de spreekuurrechter. De vraag is: What’s Next?!
Hoe brengen we innovaties in het veld van justitie en veiligheid op een hoger plan? Wie en wat hebben we daarvoor nodig? En welke invloed heeft technologie uit het buitenland op onze vraagstukken?

Of je nu innovator bent in hart in nieren of nieuwsgierig bent naar wat innovatie voor jouw werk kan betekenen, op het Innovatiecongres op dinsdag 20 november 2018 ga je echt ‘next level’.
Praat mee tijdens interactieve break-out sessies. Beleef innovatie in zijn puurste vorm in de Innovation Room. Ga in gesprek met collega’s en partners en kom op nieuwe ideeën. Op deze website vind je alle ins en outs over het programma, de sprekers, de innovaties en de locatie. Maak alvast een selectie van de break-out-sessies die jou aanspreken en meld je aan!

 

Archives

Categories