+31 (0) 70 3644807

Search

Het NLR bestaat 100 jaar en wordt daarmee koninklijk!

apr 8, 2019 | Nieuws

De NIDV feliciteert het Nederlandse Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR) met de gelegenheid van haar 100-jarige bestaan. Vanwege deze gelegenheid heeft het NLR van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander het Koninklijk predicaat toegekend gekregen. De NIDV is blij met deze erkenning van de kennisinstelling die al geruime tijd deelnemer is van de NIDV.β€œ De Koninklijke NLR is een trouwe deelnemer, dat onder meer een cruciale rol heeft gespeeld bij het regeringsbesluit dat de F-35 de opvolger wordt van de F-16,’ aldus Directeur Ron Nulkes van de NIDV.

Ook in de toekomst zal het Koninklijke NLR een leidende rol blijven spelen binnen de internationale lucht- en ruimtevaart en daarmee een sterke partner blijven voor de Nederlandse industrie en overheid. β€œHet luchtdomein is enorm in ontwikkeling en het expertise van het kennisinstituut levert daarmee een enorme bijdrage aan de internationale positie van Nederland,” aldus Dhr Nulkes.

De NIDV vertegenwoordigt naast de industrie ook de kennisinstellingen, waaronder Koninklijke NLR als onderdeel van de gouden driehoek van industrie, kennisinstellingen en overheid.

Vanwege het feestelijke jubileum heeft het Koninklijke NLR een speciale jubileumsite opgezet, deze is hier te vinden: https://www.nlr.nl/nlr-100-jaar/

Archives

Categories