+31 (0) 70 3644807

Search

Grote namen bij Main Stage Event op NEDS 2020 Digital

nov 12, 2020 | Nieuws

Met groot genoegen kunnen wij aankondigen dat verschillende vooraanstaanden personen zullen deelnemen aan het Main Stage Event van de NEDS 2020 Digital. Onder anderen z.k.h. prins Constantijn van Oranje, ambassadeur Techleap.nl en staatssecretaris van Defensie Barbara Visser zullen een bijdrage leveren. Het voor de defensie- en veiligheidsector unieke evenement vindt dit jaar plaats in een volledig digitale omgeving verspreid over twee dagen met het hoogtepunt in de middag van 19 november. Het thema van dit jaar is ‘Resilience’, een onderwerp dat bij de overheid, industrie en in de maatschappij hoogst relevant is gebleken. 

Op 18 en 19 november is de NEDS met een online beursvloer, side-events en tot slot een spectaculair Main Stage Event met vooraanstaande personen uit de Nederlandse veiligheidsketen. De inspirerende break-out sessies worden georganiseerd in samenwerking met NIDV-platformen, overheid en bedrijven gedurende beide dagen.

 

Programma Main Stage Event – 19 november 16:00 tot 17:30

Onder leiding van Roderik van Grieken wordt u meegenomen naar operationele locaties van de Koninklijke Marine, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Landmacht, de Politie en Thales Nederland. In interviews met de top van deze organisaties wordt ingegaan hoe weerbaar zij waren en vooral zijn tijdens de COVID19 pandemie.

In de speciaal ingerichte studio in het Bolidt Innovation Center wordt de gasten van de talkshow gevraagd hierop te reflecteren. Als gasten zijn uitgenodigd:

  • K.H Constantijn van Oranje, ambassadeur Techleap.nl
  • Harald Kokelkoren, directeur ILIAS Solutions
  • Vice-admiraal Arie Jan de Waard, directeur Defensie Materieel Organisatie
  • Commandeur-arts Remco Blom, commandant Defensie Gezondheidszorg Organisatie
  • Jan Christiaan Dicke, commissaris Militaire Productie van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Ook wordt teruggekeken op welke startups tijdens de gehele NEDS 2020 Digital als veelbelovend worden gezien.

Met de uitreiking van de Jan Gmelich Meijling scriptieprijs wordt duidelijk welke student aan een technische universiteit of academie dit jaar mag rekenen op de hoogste waarding.

Tot slot zal staatssecretaris van Defensie, mevrouw Barbara Visser, enkele vragen van moderator Van Grieken beantwoorden.

Aanmelden voor het online evenement kan via deze link:

https://hopin.to/events/neds-2020-digital

Contactpersoon

Matthijs Olde

Matthijs Olde

Adviseur Politiek, Projecten en Communicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

Eerder nieuws