+31 (0) 70 3644807

Search

ForcePro nieuwe NIDV Deelnemer

jul 2, 2019 | Nieuws

Foto: NIDV. Van links naar rechts Maarten Lutje Schipholt (NIDV), Jeroen Zoon (ForcePro), Peter Huis In’ t Veld (NIDV) en Harry de Groot (NIDV).

Deze maand heeft de firma ForcePro zich aangemeld als nieuwe NIDV deelnemer. Directeur ForcePro is dhr Theo Karafantis, het bedrijf is gevestigd in Alphen. Met haar kennis van zaken en specialisten kan ForcePro de oplossing bieden voor hoog complexe zaken die in de hedendaagse terreur- en misdaadbestrijding opspelen.

ForcePro heeft een programma dat afgestemd is op gebruik door elite eenheden van het leger en politie en de gespecialiseerde eenheden die op hun eigen specifieke gebied opereren. Of het nu bescherming is tegen drones of tegen extreme weersinvloeden (beschermende innovatieve kleding) of het mede ontwikkelen van Automated Guided Vehicles (AGV’s) voor de politie. Zij zoeken echter ook meer structuur in de contacten met Defensie en veiligheidspartners. In het kennismakingsgesprek met Dhr. Jeroen Zoon (Sales Manager) en de NIDV BDM’ers werd nader ingegaan op de rol van NIDV voor de NL DVI (informatieverstrekking, belangenbehartiging en dienstverlening) en de NIDV jaarkalender.

Meer informatie over ForcePro kunt u vinden op: forcepro.nl. of zie het NIDV bedrijfsprofiel hier.

Contactpersoon

Stefan Schaafsma

Stefan Schaafsma

Business Development Manager

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Schaafsma via sj.schaafsma@nidv.eu.

Eerder nieuws