+31 (0) 70 3644807

Search

Eerste fysieke bijeenkomst NIDV een succes!

sep 10, 2020 | Nieuws

We kijken terug op een geslaagde dag van het NIDV Informatie Voorziening Platform (NIVP) op 1 september.  Door de bijdragen van verschillende sprekers van industrie, Defensie en Politie was er ruime mogelijkheid om kennis en informatie te delen.

Tijdens de middag was er aandacht voor verschillende onderwerpen. Geert Kuiper, directeur kennis en strategie van Defensie die inging op de AI-coalitie, Jeroen van der Vlugt, Chief Information Officer van Defensie, Roeland van Zeijst van de Politie en Ron Nulkes van de NIDV hebben updates gegeven over lopende projecten en organisatorische uitdagingen. Thomas Attema van TNO gaf een indrukwekkende presentatie over Multi Party Computation. Elsine van OS, CEO van Signpost Six en Floor Dijkshoorn van Hoffman gingen in op cyberveiligheid en menselijke factoren bij cybersecurity incidenten en welke impact dat kan hebben op organisaties. Al met al een interessante en goed gevulde bijeenkomst.

Het NIVP organiseert op 10 november een speciale JIVC-industriedag waarover u binnenkort meer zult horen.

Dit was ook de eerste fysieke bijeenkomst van de NIDV sinds afgelopen maart. waarbij de interactie met het publiek  natuurlijk en verademend voelde voor de sprekers. Uiteraard is bij deze bijeenkomst rekening gehouden met de voorgeschreven CORONA-maatregelen.

Contactpersoon

Matthijs Olde

Matthijs Olde

Adviseur Politiek, Projecten en Communicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthijs Olde via m.olde@nidv.eu.

Eerder nieuws