+31 (0) 70 3644807

Search

DEMCON nieuwe deelnemer NIDV

jul 22, 2019 | Nieuws

Foto: NIDV. Van links naar rechts Stefan Schaafsma (NIDV), Peter Huis In’ t Veld (NIDV), Roy Wolbert (DEMCON) en Matthijs Olde (NIDV).       

Deze maand heeft de firma DEMCON zich aangemeld als nieuwe NIDV deelnemer. Het hoofdkantoor van DEMCON is gevestigd in Enschede, maar het bedrijf heeft ook vestigingen in Best, Delft, Groningen, Oldenzaal, Münster en Singapore. DEMCON is een high-end technologieleverancier van producten en systemen, met als focusgebieden hightech, industrial & vision, optomechatronic, robotic en medical systems dat in 25 jaar is uitgegroeid tot de DEMCON Groep met anno 2019 ruim 600 medewerkers. De managing director is dhr Dennis Schipper.

Als system supplier kan DEMCON de gehele behoefte van de klant afdekken, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie. Mechatronica is het multidisciplinaire specialisme van DEMCON. Daarnaast zijn er sterke disciplinaire afdelingen, die de kennis en competenties op hun vakgebied bundelen. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van de klant. Productie kan DEMCON compleet verzorgen, van prototyping en productie-engineering tot inrichting van de supply chain en assemblage in eigen huis. Daarvoor beschikt DEMCON over de specialistische kennis, het internationale toelevernetwerk en de geavanceerde faciliteiten, inclusief uitgekiende assemblagelijnen en een uitgebreide cleanroom. Voor zowel defensie als politie liggen hier uitstekende mogelijkheden en oplossingen voor de uitdagingen en wensen die er heden zijn.

Meer informatie over DEMCON kunt u vinden op: www.demcon.nl of zie het NIDV bedrijfsprofiel hier.

Contactpersoon

Stefan Schaafsma

Stefan Schaafsma

Business Development Manager

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Stefan Schaafsma vis sj.schaafsma@nidv.eu

Eerder nieuws