Van 18-19 April organiseert de NIDV in samenwerking met Gyeongnam Technopark de ‘Roadshow’ handelsmissie in Zuid-Korea. Zuid-Korea heeft veel interesse in internationale samenwerking op het gebied van Defensie en Veiligheid. Bovendien staat de Gyeongsangnam-do regio waar de handelsmissie plaats zal vinden, bekend om de hoeveelheid en kwalitatief hoogwaardige defensie-industrie.

Als lid van de delegatie krijgt u de kans om industrieleiders en beleidsmakers te ontmoeten tijdens bezoeken aan de industrie en de Koreaanse strijdkrachten. Naast deze bezoeken kunt u ook deelnemen aan de Seminar & Matchmaking in Changwon om uw kansen in Zuid-Korea in meer detail te bespreken.

De leden van het PIB Zuid-Korea cluster zullen deelnemen aan deze handelsmissie, maar ook als u geen PIB lid bent kunt u voor een bijdrage van €750 aan de handelsmissie deelnemen. Let op, reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Voor meer informatie over de kansen die de Roadshow biedt kunt u contact opnemen met Peter Huis in ’t Veld.

Voor meer informatie kunt u via de links hieronder de website voor de PIB Zuid-Korea bezoeken en bestanden met informatie over de industrie in de Gyeongsangnam-do regio downloaden.

Gyeongnam Defence Industry

Aankomende evenementen

Laatste nieuws