Op 12 en 13 oktober organiseert de Nederlandse ambassade in Washington D.C. de jaarlijkse US- Netherlands Defence Industry Days samen met de NIDV en SpaceNed. Deze dagen staat in het teken van de bilaterale samenwerking en matchmaking met Amerikaanse partners.

Programma

Maandag 9 oktober Aankomst in Washington D.C.
Dinsdag 10 oktober Ochtend: bezoek AUSA-beurs waarin we een aantal OEM’s ontmoeten.
Middag: vrij bezoek AUSA en/of vrije tijd.
Woensdag 11 oktober Ochtend/middag: bedrijfsbezoeken aan Northrop Grumman en andere OEM.
Avond: ijsbreker
Donderdag 12 oktober US-NL Defence Industry Days op de Nederlandse ambassade met matchmaking gedurende de hele dag en aansluitend een netwerkreceptie.
Vrijdag 13 oktober Ochtend: vervolg US-NL Defence Industry Days inclusief matchmaking.
Middags: vertrek richting NL.

Aanmelden

De deadline voor aanmelden is 1 september. Aanmelden gaat via https://www.b2match.com/e/us-nl-industry-days/sign-up.

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 02-10-2023

Toekomst van vliegende systemen in Woensdrecht

Op vrijdag 29 september 2023 heeft de jaarbijeenkomst van het NIDV Platform Vliegende Systemen (NPVS) plaatsgevonden bij de Fokker Services Group op Woensdrecht.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws