Undersea Defence Technology (UDT)

Undersea Defence Technology (UDT) is het grootste mondiale evenement gewijd aan de onderzeese defensie-industrie. Dit is een veelzijdige conferentie en tentoonstelling die de wens van de industrie om voortdurend te leren en zich te ontwikkelen weerspiegelt. U kunt vanaf 9 tot 11 mei in Rostock, Duitsland aan de conferentie deelnemen.

Volgens het Shephard’s Naval Vessels Market Report zal de wereldmarkt voor conventionele onderzeeërs alleen al toenemen tot 8,0 miljard USD in 2029. Cumulatief wordt verwacht dat de markt in het volgende decennium een waarde van 90,3 miljard USD zal hebben.

Undersea Defence Technology (UDT), het grootste mondiale evenement gewijd aan de onderzeese defensie-industrie, is een veelzijdige tentoonstelling en conferentie die de wens van de gemeenschap om voortdurend te leren en te ontwikkelen weerspiegelt.

UDT is bedoeld om landen te wapenen tegen een toenemende diversiteit aan bedreigingen en uitdagingen en brengt onderzoekers, militaire eindgebruikers en professionals uit de hele toeleveringsketen samen om de ontwikkeling van oplossingen in een van de zwaarste omgevingen die de mens kent te evalueren.

U kunt zich hier aanmelden voor UDT

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws