+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TD Jaarvergadering koninklijke marine

21 november 2019

TD jaarvergadering van de Koninklijke Marine

Heeft uw bedrijf een innovatie die de marine goed kan gebruiken? Kom deze dan demonstreren op de jaarvergadering voor alle Technische Dienst officieren op donderdag 21 november 2019 in Den Helder. Het middagprogramma is speciaal ook bedoeld voor het bedrijfsleven.

Op donderdag 21 november 2019 organiseert de Koninklijke Marine te Den Helder haar jaarlijkse ‘TD-jaarvergadering’ waar alle officieren en onderofficieren van haar Technische Dienst bijeenkomen. NIDV is nu opnieuw door de KM benaderd om met haar achterban deel te nemen aan de TD jaarvergadering.  Het programma bestaat uit een ochtend- en middagprogramma. Vorig jaar was er participatie van de NIDV bedrijven Alewijnse, APP, Atos, Contour (en FiFi4Marine), Damen, Faes, HullVane, Ilias, The IP Company, KPN, NCIM Group, Technolution, Thales en TU Delft. Terwijl in 2018 het accent lag op virtual / augmented reality en nieuwe ICT-technieken zal dit jaar de dag gericht zijn op de Toekomst, dus (maritieme) nieuwbouw en innovatie.

Middagprogramma

In het middagprogramma is er ook ruimte voor bedrijven om hun producten of technieken te demonstreren die passen in het maritieme domein. Graag nodigt de Koninklijke Marine bedrijven uit om van deze gelegenheid gebruik te maken.

Praktisch

  • Opbouw van de stands vindt plaats vanaf 12.30 uur.
  • Het middagprogramma start om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur.
  • Locatie: Den Helder.
  • Het aantal standplaatsen is beperkt.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn om gedurende het middagprogramma een stand te bemannen kunnen zich opgeven voor 25 oktober a.s. bij Nicole Rosbergen, n.rosbergen@nidv.eu. Daarbij graag vermelden om welk innovatief product het gaat en wat er kan worden gedemonstreerd.

Voor de toegang tot het terrein hebben wij de volgende gegevens van u nodig: voornaam, tussenvoegsel, achternaam, geboortedatum, geboorteplaats, ID type, ID nummer (van het legitimatiebewijs waarmee u zich die dag legitimeert).

U kunt uw gegevens sturen aan n.rosbergen@nidv.eu.

Toegang tot het evenement is alleen mogelijk na registratie.

Gegevens

Datum:
21 november 2019

Locatie

Den Helder

Organisator

NIDV