Het Projectteam Technology Center Land (TCL) organiseert in opdracht van de Koninklijke Landmacht een online symposium met als thema ‘Wendbaar’. Dit symposium is een vervolg op een eerdere editie in november 2020.

Door een aantal opvolgende symposia te organiseren wil de Landmacht een zo’n groot als mogelijke betrokkenheid van industrie bij het TCL bewerkstelligen.

Tijdens dit symposium zal Defensie specifieker ingaan op de effecten die ze wil bereiken door de toekomstige logistieke ondersteuning voor de gevechts- en gevechtsondersteunende eenheden te moderniseren. De effecten ‘flexibiliteit’, ‘voorspelbaarheid’ en ‘onafhankelijkheid’ staan hierbij centraal.

Het TCL legt de nadruk op het instandhoudingsproces voor de Landmacht. Niet alleen binnen de bestaande processen, maar met name op de potentieel toekomstige procedures. Naast het presenteren van hun visie, bieden zij de industrie graag de kans om opnieuw te pitchen en geven ze daarnaast een update over het project.

Hoe u aan te melden?

Om u aan te melden voor het symposium kunt u een e-mail sturen naar TCL@mindef.nl. Vermeld hierin uw belangstelling voor het symposium en op welk e-mailadres u uitgenodigd wilt worden.

Indien u een pitch wilt houden, geeft u dit dan aan in uw e-mail. U krijgt vanuit de organisatie het vervolg hierop te horen. U ontvangt 2 dagen voor aanvang een e-mail met daarin de uitnodiging voor MS Teams.

Voor eventuele vragen m.b.t. dit event verwijzen wij u graag naar het Defensie via: TCL@mindef.nl.

Laatste nieuws