Op donderdag 18 april 2024 organiseert de NIDV weer de jaarlijkse International Matchmaking Day. Het doel van deze bijeenkomst is om te netwerken met buitenlandse OEM’s met een omzetverplichting in Nederland door middel van Industriële Participatie (IP).

IP is een belangrijke bron van werk voor de Nederlandse defensie-industrie en biedt kansen om de supply-chain van buitenlandse bedrijven te betreden. Op deze exclusieve dag voor NIDV deelnemers mag je daarom niet ontbreken.

Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om te netwerken met andere NIDV deelnemers en met het Commissariat Militaire Productie (CMP).

Wij vragen u zich uiterlijk 15 april 2024 aan te melden. Hoe eerder je je aanmeldt, hoe meer kans op goede matches en gesprekken.

Klik op onderstaande link om naar de B2match pagina te gaan, waar je meer informatie vindt over de IP dag.

Schrijf u hier in voor de IP Dag

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws