+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

NEDS Digital

18 november - 19 november

NIDV Exhibition Defence and Security

Op 13 juni hebben wij u medegedeeld dat de NIDV Exhibition Defence and Security (NEDS) op 19 november doorgaat.
Echter, vanwege aangescherpte coronabeperkingen zal het niet mogelijk zijn om een fysiek event te organiseren van deze omvang. We zijn tot de conclusie gekomen dat ondanks uitgebreide maatregelen de NEDS niet de kwaliteit zou hebben waar wij voor staan, waarmee wij naar alternatieven zijn gaan kijken. Daar komt bij dat naar verwachting veel buitenlandse bezoekers ook in november nog steeds reisbeperkingen ondervinden.

NEDS 2020 Digital
Wij zijn wel verheugd om u te melden dat de NEDS dit jaar op dezelfde dag in een virtuele omgeving plaatsvindt. Vaste onderdelen van het symposium, zoals keynote speeches, de Jan Gmelich Meijling scriptieprijs, en panels zullen uiteraard niet ontbreken. Daarnaast blijven we inzetten op maximale interactie, zodat u ook op de NEDS 2020 Digital gemakkelijk in contact komt met bestaande en nieuwe contacten. Ook zal er een innovatieplein zijn waar startups zich kunnen presenteren.

Er wordt nog gewerkt aan het definitieve concept en er is momenteel daarom nog weinig te melden over het programma en de manieren waarop u uw nieuwste product, bedrijf of innovaties onder de aandacht kunt brengen. Na 5 maart zullen wij u hierover informeren.

Gegevens

Begin:
18 november
Einde:
19 november

Locatie

Rotterdam