+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Nederland-Zweedse industriedag

24 september

Graag nodigen wij u uit voor de Swedish-Dutch Defence, Security and Aeronautics Innovation Day. Als vervolg op de MoU tussen de Zweedse SOFF en de NIDV die op 23 mei 2019 in Den Haag is getekend, en de eerste innovation day die op dezelfde dag plaatsvond, wordt u hierbij uitgenodigd voor een nieuwe conferentie die tezamen met Zweden wordt georganiseerd.

Vanwege de coronacrisis vindt de conferentie dit jaar niet op de oorspronkelijk beoogde locatie (Nederlandse ambassade in Stockholm) plaats maar wordt een ZWE/NL-Webinar georganiseerd waarvoor u van harte wordt uitgenodigd. Het Webinar vindt plaats op donderdag 24 september (09.00 – 12.00 uur).

Het Webinar richt zich op ontwikkelingen in de (NL/ZWE) militaire samenwerking en het Europees Defensie Fonds (EDF), lopende en toekomstige (gezamenlijke) R&D programma’s en kansen en uitdagingen voor de industrie.

De opening zal geschieden door beider Ambassadeurs. Wij zijn zeer verheugd dat verder namens Nederland deelnemen vanuit:

  • Defensie D-DMO VADM Arie Jan de Waard en KTZ(TD) Bart Escher,
  • TNO dhr Hendrik-Jan van Veen
  • NL industrie dhr Izaak Veerman (Van Halteren)
  • NIDV dhr Ron Nulkes (Directeur NIDV)

Het volledige programma treft u in de bijlage. Tijdens de Webinar is er ook uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen.

Aanmelden uiterlijk 22 september a.s. via bijeenkomst@nidv.eu

Na uw aanmelding ontvangt u de link naar het Webinar (MS Teams).

Gegevens

Datum:
24 september

Locatie

Stockholm