Op donderdag 9 december organiseert de NL AIC samen met Defensie, de NIDV, de NOM en de BOM de tweede fysieke bijeenkomst rondom AI en data science voor Defensie. Tijdens deze bijeenkomst in Groningen (locatie ntb) zullen we je informeren over plannen en ambities van Defensie alsmede de kansen en mogelijkheden van AINed om daarop in te spelen.

Aan de hand van het thema “militaire besluitvorming voor C2 en inlichtingen” gaan we met elkaar in gesprek over hoe we elkaar kunnen versterken en ons voorbereiden op de mogelijkheden die AINed biedt. In de bijlage treft u een korte toelichting op het thema.

Deze fysieke bijeenkomst biedt o.a. netwerk kansen en ondersteuning voor AI samenwerkingsprogramma’s, zoals AI-Ned, EDF en Horizon. Hiervoor zijn we vooral op zoek naar partijen met (geplande) onderzoek- en/of ontwikkelcapaciteit in Nederland.

Programma

10:30 uur Inloop en ontvangst

11:00 uur Welkom door dagvoorzitter (ntb)

11:10 uur Defensie strategie en samenwerking binnen de Gouden Driehoek – Ministerie van Defensie

11:40 uur AI-Ned & AI Coalitie door Kees van der Klauw & Antoine Smallegange, NL AIC

12:00 uur Lunch

13:00 uur presentatie use-case JIVC/KIX

13:20 uur presentatie use-case CLSK

14:00 uur Break

14:30 uur Interactieve break-out sessies & elevator pitches van deelnmers. 2 of 4 groepjes per use-case afhankelijk van aantaal deelnemers

16:00 uur Plenaire feedback & afsluiting
16:30 uur Netwerk borrel (tot 17:30 uur)

Ten behoeve van de matchmaking vragen we iedere organisatie een pitch voor te bereiden van maximaal 2 minuten / 2 slides, waarin uitgelegd wordt wat de expertise en de reden van deelname is. De te gebruiken template wordt doorgestuurd na registratie.

Klik hier voor meer informatie en/of registratie

Wanneer je nog vragen mocht hebben, neem contact met mij op.
We hopen u te zien op donderdag 9 december!

Met vriendelijke groet,

Roland Grimm
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)
E: rgrimm@bom.nl
M: 06 – 82925661

Alle voorzorgsmaatregelen omtrent Corona zijn getroffen zodat we er een veilig event van kunnen maken voor iedereen. Bij binnenkomst dien je een Corona QR code of een negatieve testuitslag te kunnen laten zien.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws