Op dinsdag 12 en woensdag 13 december 2023 vindt de Masterclass Koninklijke Luchtmacht plaats.

De NIDV Masterclass Koninklijke Luchtmacht (MCKlu 2023) is bestemd voor medewerkers op hoger en middenmanagement niveau van bedrijven in de defensie- en veiligheidssector en de kennisinstituten. Het doel van deze masterclass is de deelnemers een (beter) beeld te geven van het functioneren van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht. Daarnaast is er veel ruimte om te netwerken zowel met vertegenwoordigers van de Koninklijke Luchtmacht als onderling.

Kosten
De kosten van deelname bedragen € 500,- excl. btw voor NIDV leden en € 600,- excl. btw voor niet-NIDV leden.
De Masterclass is inclusief lunch, koffie, frisdrank en diner.

Overnachting
Overnachting is op eigen kosten.

Dinsdag 12 december – Informatiemodule Defensie (Vliegbasis Woensdrecht)

De eerste dag in Woensdrecht wordt informatie verstrekt over het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Luchtmacht.

  • Organisatie, besturing, planning, taak en middelen Ministerie van Defensie.
  • Grote nieuwbouw- en vervangingsprojecten bij de Koninklijke Luchtmacht.
  • Luchtoperaties.
  • Materieel-logistiek (met aandacht voor het inkoopproces).

Woensdag 13 december – Operationele module Koninklijke Luchtmacht (DMI).

Tijdens dag 2 wordt verder ingezoomd op de Koninklijke Luchtmacht (operationele taken en onderhoud) en worden onderdelen van de Klu op Luchtmachtbasis Woensdrecht bezocht.

Aanmelden

Masterclass Koninklijke Luchtmacht 2023

Uw informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw registratie met betrekking tot dit evenement.

  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, sommige evenementen uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 01-12-2023

NEDS 2023: Defensie en bedrijfsleven als partners voor duurzame veiligheid

Op 30 november vond in Rotterdam Ahoy de Defensiebeurs NEDS plaats, georganiseerd door de NIDV. De beurs waarin onder andere het Nederlandse defensiebedrijfsleven zich presenteert aan een publiek van delegaties van nationale en internationale ministeries van Defensie en krijgsmachtdelen, én aan internationale defensiebedrijven die willen samenwerken. Aan de orde: de uitdagingen en mogelijkheden om de defensie en veiligheid van Nederland en Europa zelfstandig en in NAVO-verband op orde te krijgen.
NIDV nieuws

Nieuws: 28-11-2023

Innovatieplein op NEDS 2023: startups te gast

Elke editie van NEDS heeft op het Innovatieplein 15 tot 20 door Defensie genomineerde startups te gast. Deze nieuwe spelers met baanbrekende ideeën wagen een stap in de wereld van Defensie en Veiligheid, en kunnen zo verkennen welke toepassing waar mogelijk is: bij de eindgebruiker, of juist in een toeleveranciersketen. Vanuit buitenposten in campussen, zgn. MIND-bases, verkent Innovatiecentrum MIND – Military Innovation by Doing continu Nederland voor doorbraken. Zij sponsoren met NIDV beursoppervlak, net als het Commissariaat Militaire Productie in eerdere edities.
Gouden Ecosysteem|Algemeen

Nieuws: 20-11-2023

Programma Foxtrot gaat volgende fase in

Defensie moet sneller, beter en effectiever optreden. Daarvoor is betrouwbare, veilige en snelle communicatie tussen alle (mobiele) platformen van de krijgsmacht onmisbaar. Dit programma, Foxtrot, is één van de grootste projecten voor Defensie in de komende jaren. De publicatie van de A-brief, gelijktijdig met het eerste project (B-brief Militaire transmissie brengt deze ambitie dichterbij. Met deze leeswijzer helpen we Defensie en de sector in bekendheid van behoefte en Nederlandse bijdrages. Download direct: De Kamerbrief DMP-A Programma Foxtrot B-brief project Militaire Transmissie Bouwblok (MTBB)
NIVP|Defensie|Algemeen