Op 2 juni a.s. organiseert de NIDV een Masterclass Europees Aanbesteden.

Inhoud training

In deze training worden de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier besproken. U krijgt inzicht in de wereld van inkoop. De stappen van de verschillende procedures alsook de grondbeginselen waar overheden zich aan hebben te houden krijgen veel aandacht. Daarnaast bespreken wij onder andere hoe inkopers kennis uit de markt trachten te halen door middel van functioneel specificeren en het houden van marktconsultaties.

Kenmerkend voor deze training is het interactieve karakter, de link leggend tussen de inkooptheorie en de eigen praktijk van de deelnemers. Dit gebeurt door de bespreking van ervaringen uit het verleden van de deelnemers, de ervaringen van de trainer in soortgelijke situaties en de mogelijkheden voor de eigen organisatie in de toekomst.
In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmangement (NEVI) wordt deze masterclass gegeven. Met Abe Goldman van NEVI is een trainer aangetrokken die zowel de inkoop- als de verkoopkant goed kent.

Onderwerpen

Wat is (Europees) aanbesteden?
De aanbestedingsprocedures
Raamovereenkomsten
Het specificeren
Het selecteren
De contractfase
De operationele inkoop
Uitzonderingen

Nadere informatie

  • De training is bedoeld voor personeel van NIDV-deelnemers die te maken hebben met overheidsaanbestedingen.
  • De kosten per deelnemer bedragen € 300,–, na aanmelding ontvangt u een factuur. Afmelden is daarna niet meer mogelijk, u kunt wel een vervanger sturen.
  • Aan deze training kunnen 12 personen deelnemen, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van inschrijving. Indien nodig wordt er een extra sessie georganiseerd.

Deze training is inmiddels volgeboekt. U kunt nog aanmelden voor een eventuele extra training.

Aanmelden

Masterclass Europees Aanbesteden

Let op, dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
Uw informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw registratie met betrekking tot dit evenement.
  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, sommige evenementen uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.