+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Europees Aanbesteden

29 januari

Verkopers hebben niet altijd een volledig beeld van het aanbestedingsproces van een overheidsinstantie. Het wordt veelal als een ‘black box’ beschouwd. Speciaal voor NIDV deelnemers wordt er daarom een gespecialiseerde masterclass georganiseerd om meer kennis op te doen over het aanbestedingsproces.

In deze training worden de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier besproken. U krijgt inzicht in de wereld van inkoop! De stappen van de verschillende procedures alsook de grondbeginselen waar overheden zich aan hebben te houden krijgen veel aandacht. Daarnaast bespreken wij onder andere hoe inkopers kennis uit de markt trachten te halen door middel van functioneel specificeren en het houden van marktconsultaties.

Kenmerkend voor deze training is het interactieve karakter, de link leggend tussen de inkooptheorie en de eigen praktijk van de deelnemers. Dit gebeurt door de bespreking van ervaringen uit het verleden van de deelnemers, de ervaringen van de trainer in soortgelijke situaties en de mogelijkheden voor de eigen organisatie in de toekomst.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmangement (NEVI) wordt deze masterclass gegeven. Met Abe Goldman van NEVI is een trainer aangetrokken die zowel de inkoop- als de verkoopkant goed kent.

De training is bedoeld voor personeel van NIDV-deelnemers die te maken hebben met overheidsaanbestedingen. Mocht u interesse hebben of vragen over de kosten, dan kunt u contact opnemen met office@nidv.eu.

Gegevens

Datum:
29 januari

Locatie

Den Haag