+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Europees Aanbesteden

29 juni 2020

In deze training worden de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier besproken. U krijgt inzicht in de wereld van inkoop. De stappen van de verschillende procedures alsook de grondbeginselen waar overheden zich aan hebben te houden krijgen veel aandacht. Daarnaast bespreken wij onder andere hoe inkopers kennis uit de markt trachten te halen door middel van functioneel specificeren en het houden van marktconsultaties.

Kenmerkend voor deze training is het interactieve karakter, de link leggend tussen de inkooptheorie en de eigen praktijk van de deelnemers. Dit gebeurt door de bespreking van ervaringen uit het verleden van de deelnemers, de ervaringen van de trainer in soortgelijke situaties en de mogelijkheden voor de eigen organisatie in de toekomst.

n samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmangement (NEVI) wordt deze masterclass gegeven. Met Abe Goldman van NEVI is een trainer aangetrokken die zowel de inkoop- als de verkoopkant goed kent.

Gegevens

Datum:
29 juni 2020

Locatie

Den Haag