+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Masterclass Europees Aanbesteden

16 oktober 2019

Verkopers hebben niet altijd een volledig beeld van het aanbestedingsproces van een overheidsinstantie. Het wordt veelal als een ‘black box’ beschouwd.

In deze training worden de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier besproken. U krijgt inzicht in de wereld van inkoop! De stappen van de verschillende procedures alsook de grondbeginselen waar overheden zich aan hebben te houden krijgen veel aandacht. Daarnaast bespreken wij onder andere hoe inkopers kennis uit de markt trachten te halen door middel van functioneel specificeren en het houden van marktconsultaties.

Kenmerkend voor deze training is het interactieve karakter, de link leggend tussen de inkooptheorie en de eigen praktijk van de deelnemers. Dit gebeurt door de bespreking van ervaringen uit het verleden van de deelnemers, de ervaringen van de trainer in soortgelijke situaties en de mogelijkheden voor de eigen organisatie in de toekomst.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmangement (NEVI) wordt deze masterclass gegeven. Met Abe Goldman van NEVI is een trainer aangetrokken die zowel de inkoop- als de verkoopkant goed kent!

De training is bedoeld voor personeel van NIDV-deelnemers die te maken hebben met overheidsaanbestedingen.

Meer informatie over de mogelijkheid tot aanmelden en deelname zullen worden vermeld in de nieuwsbrief van juli.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019

Locatie

Den Haag

Organisator

NIDV