Op woensdag 10 en woensdag 24 mei 2023 organiseert de NIDV een Masterclass Europees Aanbesteden.

Tijdens deze training zullen we de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier bespreken. U zult inzicht krijgen in de wereld van inkoop, met speciale aandacht voor de stappen van verschillende procedures en de grondbeginselen waaraan overheden zich moeten houden. Ook zullen we ingaan op hoe inkopers kennis uit de markt kunnen halen door middel van functioneel specificeren en marktconsultaties.

Deze training kenmerkt zich door interactiviteit en de verbinding tussen inkooptheorie en uw eigen praktijk. Dit zal bereikt worden door het bespreken van ervaringen uit uw verleden, de ervaringen van de trainer in vergelijkbare situaties en de mogelijkheden voor uw organisatie in de toekomst.

  • De training is bedoeld voor personeel van NIDV-deelnemers die te maken hebben met overheidsaanbestedingen.
  • De kosten per deelnemer bedragen € 350,00. Na aanmelding ontvangt u een factuur. Afmelden is daarna niet meer mogelijk, u kunt wel een vervanger sturen.
  • Per training kunnen 12 personen deelnemen, aanmeldingen worden behandeld op volgorde van inschrijving.
  • De Masterclass duurt van 09:00 tot 17:00 uur, een lunch en borrel zijn inbegrepen.

Aanmelden kan d.m.v. het sturen van een email aan bijeenkomst@nidv.eu met uw contactgegevens, welke datum u wilt deelnemen en een eventueel PO-nummer indien noodzakelijk.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws