Bent u actief op het gebied van defensie of werkt u met een relevante technologie? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Frankrijk (verder) te verkennen? Dan is dit een niet te missen innovatiemissie voor u en wellicht uw collega’s. De missie is een ideale gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Het Europees Defensiefonds (EDF) heeft tot doel gemeenschappelijk en grensoverschrijdend onderzoek en ontwikkeling op het gebied van defensie te stimuleren en te ondersteunen. Ter ondersteuning van het werkprogramma 2023 van het EDF en de Europese samenwerking organiseert RVO een innovatiemissie.

 Doelen van de missie

  • Samenwerking tussen Franse en Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen te verbeteren op thema’s die relevant zijn voor het werkprogramma 2023 van het EFD;
  • In kaart brengen van mogelijke R&D samenwerkingen en projecten;
  • Meerjarige samenwerking in het kader van EDF tussen Frankrijk en Nederland.

 Concept programma
Het missieprogramma is nog in ontwikkeling, er wordt  ingegaan op onderwerpen die zowel voor de Nederlandse als de Franse overheid relevant zijn.

Tijdens het programma is er tijd voor expert sessies over de volgende onderwerpen:

  • Onderwateroorlogvoering
  • Digitale transformatie
  • Materialen & componenten
  • Bescherming en mobiliteit

Ook worden roadmaps en projecten gepresenteerd.

De innovatiemissie biedt u de kans om relevante partners in Nederland of Frankrijk te vinden en met hen in contact te komen. Meer informatie over deze innovatiemissie leest u op de RVO-website.

Wie kan deelnemen?

De Innovatiemissie staat open voor alle bedrijven, organisaties, kennisinstellingen en universiteiten die de mogelijkheden willen ontdekken om (verder) samen te werken met Franse partners in het kader van het EDF.

Registratie

Wilt u deelnemen aan de innovatiemissie schrijf u dan vóór 15 februari in via deze link. De kosten van deelname aan deze missie zijn € 250,- exclusief BTW per persoon. Deelname is inclusief programma, transfers naar programmaonderdelen en lunches en diners wanneer deze als onderdeel van het programma zijn opgenomen. Dit is exclusief de reis- en verblijfkosten, alle individuele kosten, zoals lunch en diner buiten het programma om.

Meer informatie en registratie

Laatste nieuws