Namens het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW), NIDV en NAG nodigen wij u graag uit om mee te dingen naar de mogelijkheid om uw innovatieve oplossing te presenteren aan het Logistiek Centrum Woensdrecht op 12 januari 2022.

Wat doet het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW)?

Het Logistiek Centrum Woensdrecht (LCW) is de regisseur van beschikbaarheid van militaire luchtvaart- en missie ondersteunende systemen. Met betrokken vakmensen en een unieke combinatie van kennis en middelen levert het LCW technische en logistieke diensten. Samen met (inter)nationale partners garandeert het LCW de afgesproken prestaties tegen zo laag mogelijke kosten door flexibele inzet van mensen en middelen. Het LCW verbetert voortdurend haar prestaties door te investeren in innovatie, mensen en middelen.

Meer informatie voer deze bijeenkomst vindt u hier

Hoe gaat het in zijn werk en aanmelden

Via deze link vindt u het aanmeldformulier en kunt u tot 10 december a.s. uw innovatieve idee aanmelden. NAG & NIDV zullen een eerste selectie maken van de inzendingen. Daarna beslist het LCW welke bedrijven uitgenodigd zullen worden om te pitchen (max. 6 tot 8). Als uw idee wordt uitgekozen, krijgt u de uitnodiging om dat op 12 januari 2022 (in middag) op de Industriedag van LCW te doen. Een integrale adviescommissie adviseert vervolgens hoe het bedrijf zich verder op de kaart kan zetten.

 

 

Laatste nieuws