Op 11 oktober organiseert het NIDV Integrated Logistic Support Platform (NILSP) haar Jaarbijeenkomst in de vorm van een seminar. Het thema is ‘De toekomst in kaart’.

 

U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen en/of deze uitnodiging te delen met uw collega’s die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Programma

De bijeenkomst start om 09:30 uur tot 17:30 uur (inloop vanaf 09:00 uur), inclusief lunch en een netwerkreceptie.

Rekening houdend met de ervaringen in concrete ILS-projecten tekent zich een duidelijke toekomst af. Een tweetal elementen die op het programma staan zijn:

  • Praktijkervaringen met ILS op basis van ASD S-serie specificaties zoals S1000D en S2000M
  • Toekomstperspectief

Het volledige programma treft u hier.

Registratie

Registreren voor deze bijeenkomst kan tot 28 september. Legitimatie is verplicht  om toegang te krijgen tot de locatie.
Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers.

  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, sommige evenementen uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws

Nieuws: 01-07-2022

Grote opkomst NIDV ILS Platform seminar

Op dinsdag 28 juni is een ILS Platform seminar georganiseerd op Damens locatie te Gorinchem. Het Integrated Logistic Support seminar was met name bedoeld voor NIDV-bedrijven die te maken (gaan) krijgen met nieuwe eisen rond documentatie (S1000D) en de verdere logistieke invulling rond hun product (SX000i, S2000M, S3000L, S4000P). Defensie stapt net als vele andere NAVO-landen over op de zogenaamde ASD S-serie specificaties. Deelnemers en deskundigen behandelden vragen als: Wat betekent dit nu precies voor alle toeleveranciers in de keten? Wat moet er praktisch geregeld worden en hoe zou dat kunnen? Zijn er ook voordelen uit te behalen? Wie betaalt de kosten hiervan?
ILSP|Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 23-09-2021

ILS jaarbijeenkomst 2021 en ILS-ambitiedocument

Ondanks de coronabeperkingen was de belangstelling en fysieke aanwezigheid op de NIDV ILS Platform Jaarbijeenkomst maximaal. Dit evenement vond plaats op 22 september op de Kromhoutkazerne in Utrecht. Een thuiswedstrijd dus voor Defensie die actief deelneemt in dit NIDV platform en alle bijbehorende werkgroepen voor de diverse standaarden voor Integrated Logistic Support. Hoogtepunt was de aanbieding van het ILS-ambitiedocument aan Defensie. Dit document bevat roadmaps met milestones en concrete ILS-activiteiten die de komende jaren samen met Defensie en de industrie op de mat worden gelegd.
ILSP|Gouden Ecosysteem|NIDV nieuws

Nieuws: 18-09-2020

Vorderingen op eerste jaarbijeenkomst NIDV ILS-Platform

Op 16 september vond in Utrecht de eerste echte NIDV ILS-Platform jaarbijeenkomst plaats voor alle NIDV deelnemers en Defensievertegenwoordigers waarbij de voortgang van het afgelopen jaar is teruggekoppeld. Integrated Logistic Support (ILS) is al jaren een onderwerp dat meer aandacht behoeft en dat nu dus ook volop krijgt. Onder meer vanwege de introductie van nieuwe (internationale) ILS standaarden is het belang van een gestructureerde aanpak voor Defensie en industrie toegenomen. Wederom een geslaagd fysiek NIDV events met hoge opkomst in een corona-proof setting.18
ILSP|NIDV nieuws