Op dinsdag 28 juni (10.00 – 17.00 uur) wordt een ILS Platform seminar georganiseerd, met name voor bedrijven die te maken (gaan) krijgen met nieuwe eisen rond documentatie (S1000D) en de verdere logistieke invulling rond hun product (SX000i, S2000M, S3000L, S4000P). Defensie stapt net als vele andere NAVO landen over op de zogenaamde ASD S-serie specificaties. Dat levert vragen op als: Wat betekent dit nu precies voor alle toeleveranciers in de keten? Wat moet er praktisch geregeld worden en hoe zou dat kunnen? Zijn er ook voordelen uit te behalen? Wie betaalt de kosten hiervan?

 

Programma

Het programma is hier aangegeven en bestaat uit een mix van presentaties waarbij de nadruk komt te liggen op de praktische invulling. Daarom komt er ook een aantal bedrijven (waaronder MKB bedrijven) aan het woord die al met de implementatie zijn begonnen. Deze praktijkcases geven aan waar u bijvoorbeeld de kennis en middelen vandaan kan halen om dit goed te doen. Verder krijgt u een update over het NIDV ILS Platform en inzicht over wat u in de nabije toekomst van dit platform kan verwachten zoals ook in een reguliere platform jaarbijeenkomst aan de orde komt. We sluiten af met een forumdiscussie waarin u ook eventuele zorgen kenbaar kan maken.

Kosten en aanmelding

Het seminar is gratis voor NIDV deelnemers. Er is een mogelijkheid voor bedrijven om een stand te bemannen waarbij het eigen bedrijf en relevante ILS competenties kunnen worden gepresenteerd. De kosten hiervoor zijn €500. Nadere informatie hieromtrent is op te vragen bij Vz ILSP dhr Pieter van Breugel ((pbreugel@verebus.nl ).

Aanmelden

ILSP Seminar

Let op, dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
Uw informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw registratie met betrekking tot dit evenement.
  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, sommige evenementen uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste nieuws