ILA Berlijn is de mobiele denktank van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Met een focus op innovatie, technologie en duurzaamheid bestrijkt ILA het hele spectrum van de lucht- en ruimtevaartindustrie met de secties Aviation, Space, Defense & Security en Supplier.

De ILA richt zich op het vakpubliek en wordt de ontmoetingsplaats voor de internationale industrie, politiek, krijgsmacht, bedrijfsleven en wetenschap.

1.100 exposanten uit 41 landen kunnen hier gebruikmaken van de gepersonaliseerde ILA matchmaking service om contact te maken met de meest relevante bedrijven, onderzoekers en beleidsmakers die op de beurs te vinden zijn. Ook kunnen deelnemers deelnemen aan conferenties geven door toonaangevende figuren uit de industrie met onderwerpen die de dynamiek en innovatiekracht van de industrie weerspiegelen.

ILA Berlijn is de mobiele denktank van de lucht- en ruimtevaartindustrie. Aan de ILA-conferenties nemen toonaangevende figuren uit de industrie deel. ILA-industriebezoekers hebben toegang tot het hoogwaardige conferentieprogramma. De onderwerpen weerspiegelen de dynamiek en innovatiekracht van de industrie.

De NIDV faciliteert actief de deelname van haar deelnemers bij deze handelsmissies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. 

https://www.ila-berlin.de/en