FIDAE is de voornaamste aerospace, defensie en veiligheid beurs van Latijns-America, met de ambitie om de voornaamste beurs van heel Amerika te worden.

In Januari, 2021, kondigde Admiraal Craig Faller de plannen van het Amerikaanse ministerie van defensie aan om de banden met Zuid-Amerika aan te halen. Dit zou onder anderen worden gedaan doormiddel van meer samenwerking, bestrijden van internationale criminele organisaties, en een verhoogde militaire aanwezigheid. Voor alle bedrijven in deze sector met een interesse in de Amerikaanse markt is het dus van groot belang om bij FIDAE aanwezig te zijn nu er zoveel gebeurd en zoveel aandacht op dit gebied rust.

Deelnemers kunnen in gesprek gaan met 400+ deelnemende bedrijven uit maar liefst 41 landen of met of gebruiken maken van de kans om de VIPs te spreken van wel 187 delegaties. Het betreft hier vertegenwoordigers ruimteagentschappen, Defensie en andere overheidstakken van over de hele wereld. Ook biedt FIDAE de kans om uw luchtvaartuig ten toon te stellen naast meer dan 100 anderen.

De NIDV faciliteert actief de deelname van haar deelnemers bij beurzen en handelsmissies. Voor meer informatie over de deelname of deelnemersschap kunt u contact opnemen met ons. 

https://www.fidae.cl/en/