De Farnborough International Airshow is de plaats waar de hele luchtvaart- en ruimtevaartindustrie samenkomt om te leren, te netwerken en zaken te doen.

Farnborough International Airshow heeft een reputatie opgebouwd voor het bieden van een ongeëvenaard platform voor bedrijven van alle groottes, uit alle lagen van de industrie, om hun nieuwste innovaties te laten zien. De 1500+ exposanten bieden een gevarieerd aanbod uit elke sector en elk niveau van de industrie en vertegenwoordigen 48 landen. Ook kunt u een groot aantal internationale VIPs en beleidsmakers ontmoeten via het Delegations programma en het Meet the Buyer programma met maar liefst 156 civiele en militaire delegaties.

De FIA creëert een omgeving waar u, als bezoeker, in contact kunt komen met beleidsmakers, nieuwe contacten kunt leggen, waardevol inzicht kunt verwerven in trends in de sector en state-of-the-art technologie kunt ervaren met een showcase van vliegende en statische displays.

De NIDV faciliteert actief de deelname van haar deelnemers bij deze handelsmissies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons.  

https://www.farnboroughairshow.com/