Eurosatory biedt kansen die bedrijven in de defensie en veiligheid sector niet kunnen laten liggen. Op de beurs kunt u het merendeel aan landen met een serieuze Defensie en Veiligheidsindustrie vinden met exhibitors uit 63 landen.

De handelsbeurs biedt meer dan 70 conferenties, demonstraties op het buitenterrein en meer dan 80 startups die zichzelf op het ‘Eurosatory lab’ kunnen presenteren. In 2018 trokken de goederen en diensten van de exposanten wel 98,721 bezoekers uit 153 landen.

De exhibitors zijn onder anderen verdeeld over categorieën zoals Ground, Aerial and Naval vehicles, training and simulation en research design and production-materials, maar er zijn te veel categorieën om hier te noemen. Eurosatory brengt fabrikanten, maar ook officiële delegaties, VIP-deskundigen, operationele gebruikers, inkoopmanagers, onderzoekbureaus, investeerders en politici samen. Bovendien biedt Eurosatory ook een goede kans om media-aandacht te krijgen voor uw bedrijf en producten. In 2018 waren er 700 journalisten aanwezig!

De NIDV faciliteert actief de deelname van haar deelnemers bij beurzen en handelsmissies. Voor meer informatie over de deelname of deelnemersschap kunt u contact opnemen met ons. 

https://www.eurosatory.com/?lang=en