In navolging op de publicatie ‘European Defence Fund (EDF) Call for Proposals’ medio maart 2023, organiseert RVO samen met de NIDV op 11 april de Europadag. Deze dag staat in het teken van het delen van ervaringen, de prioriteiten van Defensie en het faciliteren van matchmaking tussen de deelnemende partijen.

Deze dag staat in het teken van het delen van ervaringen, de prioriteiten van Defensie en het faciliteren van matchmaking tussen de deelnemende partijen.

Deelname is voor een breed werkveld van toegevoegde waarde. Is uw bedrijf of kennisinstelling actief in de defensie-en veiligheidssector en wilt u internationaal samenwerken? Wilt u ervaringen horen over eerdere deelname aan Europese subsidie programma’s, inzicht krijgen in de prioriteiten van Defensie, of spreken met relevante personen? Ook als uw doelstelling niet primair in de defensietoepassing ligt maar in dual use raden wij u van harte aan om deel te nemen.

Meer informatie kunt u hier vinden.

Deelname is gratis.

Tijdens de Europa dag wordt ingegaan op de laatste informatie over het Europees Defensie Fonds. Hierbij kunt u het volgende verwachten:
• Kom in contact met nieuwe partners en ontdek mogelijkheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling;
• Kom in contact met (mede-)MKB;
• Ontvang updates vanuit het National Focal Point;
• Deel inzichten over de laatste technologische ontwikkelingen.

Het volledige programma vindt u hier.

U kunt uzelf hier aanmelden.

Hou ook de RVO evenementen webpagina in de gaten voor deze en andere evenementen in relatie tot het EDF en de defensie-industrie.