De DSA exhibition is de grootste defensie en binnenlandse veiligheid in heel Azië, met meer dan 1500 deelnemende bedrijven uit meer dan 60 landen. Van Battlefield healthcare tot land-based platforms, op de DSA is het te vinden.

Met een verwachte 50.000 bezoekers zal er zeker geen tekort aan geïnteresseerde gasten zijn, waaronder niet alleen industrielijders maar ook defensie personeel en internationale VIPs van meer dan 350 delegaties. De DSA bied een uitstekende kans om banden aan te halen, partners te vinden en VIP’s te spreken in de Aziatische markt.

Gelijktijdig wordt ook de National Security Asia (NATSEC) exhibition gehouden op dezelfde datum en in dezelfde locatie. De focus van NATSEC ligt op wetshandhaving, openbare veiligheid en grenspatrouille. Hoewel het profiel van NATSEC momenteel lager ligt dan van de DSA maakt deze beurs een goede kans om een belangrijke beurs te worden in de defensie en veiligheid sector.

Het voorgestelde Maleisische defensiebudget van $3.9 miljard is ongeveer 1,8% hoger dan het budget van volgend jaar. De Maleisische ministers van defensie en financiën willen dit grotere budget gebruiken om de infrastructuur van de Maleisische strijdkrachten te verbeteren en de uitrusting van de Maleisische Special Operations Forces te vervangen.

De verwachte stijging van het Maleisische defensie budget, plus zaken zoals de Pakistaanse modernisering van pantservoertuigen en de Taiwanese aanschaf en upgrade van F-16s maakt dit een uitstekend moment voor de Defensie en Veiligheid sector om zich in de Aziatische markt te mengen.

De NIDV faciliteert actief de deelname van haar deelnemers bij beurzen en handelsmissies. Voor meer informatie over de deelname of deelnemersschap kunt u contact opnemen met ons.

website