DEFEA 2023 is een spraakmakende internationale defensiebeurs waar internationale bedrijven defensiesystemen voor land, zee, lucht- en ruimtevaart, nationale en cyberveiligheid presenteren. Deze zal plaatsvinden van 9 tot 11 mei 2023. De beurs wordt georganiseerd door ROTA Exhibitions Griekenland in samenwerking met het Griekse Ministerie van Defensie en van de Griekse Vereniging van Fabrikanten van Defensiemateriaal.

DEFEA richt zich op de strijdkrachten, de defensie-industrie en de nationale veiligheid.

De beurs wordt bijgewoond door internationale delegaties, hoge gasten, overheidsfunctionarissen, hoge leidinggevenden en hooggeplaatst militair personeel uit Griekenland, Europa, de Balkan, het Midden-Oosten, het oostelijke Middellandse Zeegebied en de VS. DEFEA 2021 werd bijgewoond door 12.129 bezoekers uit 54 landen.

De internationale toeleveringsketen komt in Athene bijeen om ideeën uit te wisselen, ontwikkelingen te bespreken en zakelijke transacties te bevorderen op hoog niveau.

EDF Matchmaking

Om de Nederlands-Griekse defensiesamenwerking in het kader van het Europees Defensiefonds (EDF) te stimuleren, wordt op 08-05-2023 een matchmakingdag georganiseerd door RVO, EZK en de NIDV. U kunt deze matchmaking zien als het perfecte moment om kennis te maken met de Griekse defensie-industrie partners.

Zie voor meer informatie en registratie de onderstaande link.

U kunt zich hier aanmelden voor DEFEA 2023