Ook Defensie staat voor grote uitdagingen op de arbeidsmarkt. Op 1 december organiseert de NIDV een online Deepdive over het nieuwe HR-ecosysteem van Defensie. Frank Paridaens, projectmedewerker bij het HR-ecosysteem, legt u in een uur meer uit over de ervaringen en opzet van dit nieuwe HR-model. Ook is hij benieuwd naar de reacties en vragen die we in dit uur kunnen behandelen.

Uitwisselen van personeel

Het HR-ecosysteem past goed in het nieuwe HR-model van Defensie waarin het belang van het hebben van externe netwerkcapaciteit als essentieel wordt gezien. Door het uitwisselen van personeel kunnen organisaties schaarse capaciteiten delen en van elkaar leren. Daarnaast krijgt personeel zo de kans om hun werkervaring te verbreden, te verdiepen en talenten te ontwikkelen.

Door samen te werken in een HR-ecosysteem winnen alle partijen aan kennis en ervaring en bovenal personeelsadaptiviteit. In eerste instantie ligt de focus op overeenkomstige en/of aanvullende arbeidsvraagstukken.

Programma

13:00 Welkom en opening
13:05 Presentatie
13:30 Discussie / interactie
14:00 Einde

De bijeenkomst wordt gemodereerd door Maarten Lutje Schipholt, Business development manager en plaatsvervangend directeur NIDV.

Aanmelden

Deepdive HR-Ecosysteem Defensie

Let op, dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
Uw informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw registratie met betrekking tot dit evenement.
  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, sommige evenementen uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht u hierbij tegen problemen aanlopen, kunt u contact opnemen met bijeenkomst@nidv.eu

Deze bijeenkomst is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers.