+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Ondernemer

15 november 2019

15 November:  Dag van de Ondernemer

De NIDV wil samen met Defensie en MKB-Nederland de ‘Dag van de Ondernemer’ vieren op 15 november a.s.

Al langer vindt MKB Nederland dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. De start van een traditie om het ondernemerschap te vieren, ondernemers te bedanken en in het zonnetje te zetten. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

In 2019 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 15 november! Defensie is bereid om vlag- en opperofficieren (VLOPs) bij de NIDV-bedrijven langs te gaan die als MKB worden gekwalificeerd. Meldt u svp snel aan, want het aantal bezoeken dat de VLOPs kunnen afleggen die dag, is beperkt.

De Dag van de Ondernemer vindt plaats in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijd initiatief ter promotie van het ondernemerschap. In meer dan 150 landen staat in de derde week van november het ondernemerschap centraal. MKB-Nederland slaat op deze vrijdag de handen ineen met haar Belgische zusterorganisatie Unizo, de initiatiefnemer van de Vlaamse ‘Dag van de Ondernemer’.

Samen maken we deze dag groot

De Dag van de Ondernemer is voor alle ondernemers. Samen maken we deze dag groot. MKB-Nederland vraagt haar netwerk van brancheorganisaties, lokale verenigingen, gemeenten, Eerste en Tweede Kamerleden, bewindspersonen, kennispartners en nog vele anderen om op vrijdag 15 november de ondernemer in het zonnetje te zetten.

Ook meedoen?

Meldt u uiterlijk 30 september aan bij n.rosbergen@nidv.eu

Gegevens

Datum:
15 november 2019

Locatie

Den Haag