+31 (0) 70 3644807

Search

Accenture nieuwe NIDV deelnemer

mrt 17, 2020 | Nieuws

Recent is Accenture deelnemer geworden bij de NIDV. Met wereldwijd 505.000 medewerkers, en met ervaring en expertise uit meer dan veertig sectoren, geldt Accenture internationaal als toonaangevende dienstverlener op het gebied van strategie en advies, interactive, technologie, IT en business process outsourcing. Variërend van relatief simpele veiligheidsoplossingen tot ingrijpende transformatietrajecten waarbij de manier waarop mensen (samen)werken, processen, IT en de gehele organisatie tegelijkertijd veranderen – Accenture helpt haar klanten prestaties te verbeteren en op innovatieve wijze waarde in de organisatie te creëren.

Tot die klanten behoren veel belangrijke spelers in de Nederlandse sector Openbare Orde en Veiligheid, waaronder de Ministeries van Defensie, Justitie en Veiligheid en van Binnenlandse Zaken. Ook het Openbaar Ministerie, de Rechtspraak en de Politie horen in dat rijtje thuis. Met name voor dit soort organisaties is maximale wendbaarheid essentieel om optimaal voorbereid te zijn op de uitdagingen van de toekomst.

Het brede scala aan mogelijkheden dat Accenture haar klanten biedt, maakt de organisatie uniek. Naast expert op het gebied van strategisch advies, IT-oplossingen en outsourcing, is Accenture onder meer een van de grootste marketingorganisaties ter wereld. Mede dankzij acquisities van verschillende prominente spelers in de markt, kan het zowel end-to-end- als geïntegreerde oplossingen bieden. BCT Solutions, Context Information Security, MobGen, Karmarama, VanBerlo en Fjord zijn enkele van de bedrijven die Accenture de afgelopen jaren onder haar vleugels nam. De organisatie beschikt over een wereldwijd netwerk van ecosysteempartners – van startups tot gevestigde bedrijven – in verschillende industrieën en disciplines, waarmee het te allen tijde aan tafel kan schuiven om mensen, ideeën en mogelijkheden met elkaar te verbinden. Dit leidde bijvoorbeeld tot een samenwerking tussen SAP en Accenture, waarbij Accenture de softwaregigant helpt met het ontwikkelen van haar nieuwe SAP S/4HANA Defensie & Security-module.

Of het nou gaat om digitalisering van traditionele of moderne industrieën, om arbeidsmarktcommunicatie, marketingvraagstukken, product design of recruitment-uitdagingen; Accenture heeft voor elk type organisatie een betrouwbare, multidisciplinaire, resultaatgedreven en innovatieve oplossing in huis om samen met haar klanten aan een veiligere, duurzame en betere toekomst te werken.

Voor meer informatie: https://www.accenture.com/nl-en

Contactpersoon

Harry de Groot

Harry de Groot

Business Development Manager

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Harry de Groot via h.degroot@nidv.eu

Eerder nieuws