+31 (0) 70 3644807

Aankondiging Masterclass “Ken uw klant – De Koninklijke Marine”

aug 31, 2017 | Nieuws |

Ook dit jaar organiseert de NIDV een Masterclass over de Koninklijke Marine onder het motto Ken Uw Klant. Tijdens deze Masterclass kan uitgebreid kennis worden gemaakt met het Ministerie van Defensie en de Koninklijke Marine. De Masterclass bestaat uit twee modules, een informatiemodule van één dag over het Ministerie van Defensie en een operationele module van drie dagen over de Koninklijke Marine.

De NIDV Masterclass Koninklijke Marine wordt gehouden op 14 en 15 november en op 21 (vanaf 19.00 uur) tot en met 23 november 2017

Masterclass deel 1. Tijdens de eerste dag van de Masterclass KM worden de deelnemers ontvangen op het Ministerie van Defensie in den Haag, terwijl het programma van de tweede dag wordt gehouden op de Frederikkazerne eveneens in den Haag. Op het Ministerie worden de deelnemers op hoofdlijnen geïnformeerd over de Bestuursstaf, de Defensiestaf en de Defensie Materieel Organisatie, waarbij onder meer wordt ingegaan op de bestuurlijke plannen en projecten van Defensie en het inkoopproces. Ook zal aandacht worden besteed aan het Cyber domein binnen Defensie. Tijdens de tweede dag  zal aandacht worden besteed aan Internationale Samenwerking,  Marine Nieuwbouw, de Belgische Nederlandse samenwerking, het Korps Mariniers en het Commando Zeestrijdkrachten.

Masterclass deel 2. Het vervolg van de Masterclass KM vindt plaats bij het Commando Zeestrijdkrachten in Den Helder. De deelnemers maken in deze twee dagen uitgebreid kennis met de uitvoerende kant van de Koninklijke Marine, waarbij zowel de operationele middelen en simulatoren alsmede de logistieke ondersteuning alle aandacht krijgen. De Masterclass wordt afgesloten met de presentatie door de deelnemers van een aantal syndicaat opdrachten voor een forum van officieren van de Koninklijke Marine.

De Masterclass wordt aangeboden inclusief maaltijden, volledige horeca verzorging, comfortabel vervoer per luxe bus en hotelovernachtingen. Bij voldoende capaciteit kunnen ook niet-NIDV-deelnemers worden toegelaten. De kosten voor deelname aan de Masterclass Koninklijke Marine bedragen € 2750, – excl. BTW.

De organisatie van de Masterclass is in handen van dhr. Chris Parthesius, waarmee door de NIDV  een samenwerkingsovereenkomst is afgesloten. Informatie over de Masterclass KM en de cursusbeschrijving kunnen worden verkregen bij dhr. Parthesius, via telefoonnummer 0165-399244 of 06-12527132 of schriftelijk via chrisparthesius@hotmail.com. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Lissy Mayer tel. 070-3644807 of l.mayer@nidv.eu. Aanmelden staat voor deze Masterclass open tot uiterlijk 23 oktober 2017.

Archief

Categorieën