+31 (0) 70 3644807

Search

8ste NIDV Regiosessie bij Bolidt succesvol

sep 5, 2019 | Nieuws

Foto: NIDV.

Op 3 september vond alweer de achtste NIDV Regriosessie plaatsgevonden. Dit keer waren hiervoor vertegenwoordigers van 8 bedrijven naar Hendrik Ido Ambacht gereisd om bij het Innovation Center van Bolidt BV nader kennis te maken met elkaar en met de top van de Defensie Materieel Organisatie, het Commissariaat Militaire Productie en de Politie. Directeur DMO, Vice-Admiraal Arie Jan de Waard, gaf daarbij eerst een presentatie over de DMO en samenwerking met het bedrijfsleven. NIDV voorzitter Hans Hillen was eveneens aanwezig.

Bolidt is al sinds 2006 actief deelnemer bij de NIDV. De regiosessie bood voor hen een uitstekende kans om het eigen bedrijf te presenteren, niet alleen aan andere NIDV deelnemers maar ook aan de overheidspartners. Daarbij is er een rondleiding gegeven door het Innovation Center waarbij de verschillende expertises van het bedrijf aan bod kwamen. De kracht van Bolidt is het in-huis ontwikkelen, produceren en toepassen van thermohardende kunststoffen. Bolidt kunststofsystemen zijn terug te vinden in de vorm van (industriële) kunststofvloeren, scheepsdekken en slijtlagen. Voor elke toepassing een specifieke oplossing.

Sinds 2016 is NIDV gestart met het organiseren van regiosessies met als doel nadere kennismaking tussen de top van de Defensie Materieel Organisatie (DMO), CMP en de Nationale Politie en ongeveer een tiental NIDV/MKB-bedrijven. De opzet gaat uit van een presentatie door D-DMO waarna er gerichte één op één gesprekken volgen. Voor een optimale invulling van de gesprekken wordt voor elke regiodag een specifieke groep bedrijven geselecteerd voor deelname. Dit keer waren dit Dynamic Ear Company (Delft), Huisman Equipment (Schiedam), Jetsupport (Schiphol), SAS Institute (Huizen), SIMAC (Drunen), S&T (Delft), Trefecta (Den Haag) en TSS (Barendrecht).

Contactpersoon

Maarten Lutje Schipholt

Maarten Lutje Schipholt

Business Development Manager

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Lutje Schipholt via m.lutjeschipholt@nidv.eu

Eerder nieuws