+31 (0) 70 3644807

Search

30e NIDV-Symposium was groot succes

nov 16, 2018 | Nieuws

Op 15 november vond de 30e editie van het NIDV-Symposium plaats.

Met het bezoek van Z.M. Koning Willem-Alexander, minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten en staatsecretaris van Defensie Barbara Visser, zo’n 100 standhouders en 2,000 bezoekers was het een succesvolle dag.

Het volledig vernieuwde plenaire Symposium in de ochtend trok veel toeschouwers. De Jan Gmelich Meijling Scriptieprijs die gedurende de ochtend werd uitgereikd, is gewonnen door Eva Bontje van de Koninlijke Militaire Academie met de scriptie¬†“The synthetic conduct of war – Exploring the future military applications of biotechnology and its consequences for the Netherlands Armed Forces”.

Z.M. de Koning, de minister van Defensie en de staatssecretaris van Defensie werden langs verschillende stands op de beursvloer begeleid.

Naast het plenaire ochtendprogramma was er ook een afwisselend middagprogramma. Break-out sessies over actuele onderwerpen en een groot aantal speciale momenten met o.a. ondertekeningen boden een veelzijdige dag. Daarnaast werd er natuurlijk volop genetwerkt. Vooral de startup stand trok veel benieuwde bezoekers aan.

U kunt op de NIDV-Symposiumwebsite terecht voor een gedetailleerde terugblik en foto’s van de dag:¬†https://www.nidvexhibition.eu/en/recap/

Archives

Categories